|
Re:Καλύτερο εμφιαλωμένο νερό (Κορπή, ΗΒΗ Λουτράκι, Βίκος...) 2 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
Το νερό Ρουβάς το ξέρετε;;; Ανεπανάληπτο..!
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
|
|
Re:Καλύτερο εμφιαλωμένο νερό (Κορπή, ΗΒΗ Λουτράκι, Βίκος...) 2 Months, 2 Weeks ago
|
|
|
to kalutero ever ei0nai to samaria.
apo ti vrisi sto potiri mas!!
giouxou!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Re:Καλύτερο εμφιαλωμένο νερό (Κορπή, ΗΒΗ Λουτράκι, Βίκος...) 2 Months, 1 Week ago
|
|
Το νερό της βρύσης στην Αθήνα είναι μια χαρά, στη Λάρισα που είμαι φοιτητής είναι χάλια - δεν πίνεται και αναγκάζομαι να αφοράσω εμφιαλωμένο - πολύ ακριβό σπορ! για τα παγωτά, φίλε, συμφωνώ μαζί σου, ελληνικά παγωτά πάντα - είναι the best! τρελαίνομαι με το scandal σοκολάτα orgy  orgy! 
|
|
kipitit (User)
Φρέσκο μέλος
|
|
|
|
|
|
|
Re:Καλύτερο εμφιαλωμένο νερό (Κορπή, ΗΒΗ Λουτράκι, Βίκος...) 2 Months, 1 Week ago
|
|
σε ποια σχολή στη Λάρισα; έχω φίλους φοιτητές/φοιτήτριες εκεί. ζωή και κότα έμαθα! για τα παγωτά δεν μου πάει το scandal - προτιμώ το status cookies με τα μπιρμπιλώνια 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ! όπως το πες - μια χαρά είναι  απλά αρκετή ζέστη το καλοκαίρι σε σχέση με την Αθήνα αλλά παλεύεται... δεν θα μπω σε διαμάχη μαζί σου για τα παγωτά - είναι πολυ υποκειμενικά τα γούστα  όλα καλά απλά να φροντίσουμε να τρώμε μόνο ελληνικά παγωτά!!!
|
|
kipitit (User)
Φρέσκο μέλος
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Κ'εγώ ΤΕΙ ΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ στο Πειραιά!!!
τυχαίο; δεν νομίζω;
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ο,τι και να λέτε ένα είναι το π α γ ω τ ό !! 4Χ4!!!! ο μόνος πύραυλος !! ατελείωτο!!! τώρα τι λέτε για νερά και κυπελλάκια guys δεν ξέρω..
|
|
luna10 (User)
Φρέσκο μέλος
|
|
|
|
|
|
|
|
|
δεν με προλαβες φίλε. πήγα ήδη περίπτερο.
δεν το εχω δοκιμασει το orgy γιατι ειμαι κολλημενη με το γνωστο πυραυλο 4χ4. θα το παρω αύριο να δοκιμασω. αν και δεν παιζει να αλλαξοπιστήσω. έχω τρελλό κόλλημα. μινιμουμ ένα τη μέρα.. 
|
|
luna10 (User)
Φρέσκο μέλος
|
|
|
|
|
|
|